Til innhold

Webinar: Ny mva-melding

16. mars 2022
Kurset vil være en gjennomgang av den nye mva-meldingen
som vil gjelde fra og med 1. termin 2022.

Innhold
Den nye mva-meldingen er del av et større moderningseringsprosjekt som skattemyndighetene har igangsatt. Hovedtrekkene i moderningseringsprosjektet er ny mva-melding, elektronisk registrering i Merverdiavgiftsregisteret samt kjøps- og salgsmelding.

Kurset vil hovedsakelig dreie seg om ny mva-melding. På kurset vil det ikke bare fokuseres på hvilke systemtekniske endringer den nye mva-meldingen innebærer, men også kodebruk, hovedtrekkene i avgiftsregelverket for de nye spesifiseringene (tap på utestående fordringer, justering, tilbakeføring og uttak), og bruk av de nye forhåndsdefinerte merknadsfeltene vil bli gjennomgått.

Målgruppe
Alle som arbeider med merverdiavgift i kommuner og fylkeskommuner, og særlig derere som arbeider med utfylling, levering og kontroll av mva-meldingen.

Foreleser
Kursholder er advokat Ola Fredriksen. Han arbeider i Advokatfirmaet PwC og har merverdiavgift som sitt hovedområde. Ola arbeider med merverdiavgift og merverdiavgiftskompensasjon i det daglige og er fast foredragsholder for våre kurs om merverdiavgift.


Påmeldingsskjema

Ny kunde?
Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Det vil automatisk bli opprettet en brukerkonto og du vil få tilsendt brukernavn og passord til oppgitt e-postadresse. Du bruker tilsendte brukernavn og passord for å hente ut kursbevis etter arrangementet og til påmelding på senere arrangement.

Har du gått på kurs hos oss etter 1. januar 2013?
Da er det allerede laget en profil på deg. Logg deg inn for en enklere påmelding. Du må bruke samme e-postadresse som du har brukt ved tidligere påmeldinger. Dersom du ikke husker passord kan du benytte glemt passord-funksjonen. Ta kontakt hvis du har problemer.

Ny e-postadresse?
Hvis du har brukerprofil hos oss fra tidligere, men fått ny e-postadresse, er det fint om du sender oss en e-post, så skal vi bytte adressen for deg. Da beholder du kursbevisene fra tidligere kurs.

Påmeldingen er stengt!

Pris:

Medlemmer kr. 800-
Ikke-medlemmer kr. 1 000,-

Kurstid:

16. mars 2022, kl. 09.00 – 11.30

Det digitale møterommet åpner 15 minutter før forelesningen. Vi anbefaler å beregne god tid til oppkobling.Påmeldingsfrist:
18. februar 2022

NB: Så lenge du finner et påmeldingsskjema under, er det ledige plasser og åpent for påmelding.Betingelser og vilkår:

Andre aktuelle arrangement i samme kategori:

MVA Grunnleggende

Gardermoen 26. og 27. april 2023,
Quality Airport Hotel Gardermoen
Les mer

Momsdagene 2023

19. og 20. september 2023,
Quality Airport Hotel Gardermoen
Les mer

MVA Videregående

31. oktober og 1. november 2023,
Quality Airport Hotel Gardermoen
Les mer

ANONNSØRER

chevron-down